torsdag 28. april 2011

Ah, så herleg å ha Gustav tilbake!!


Ja no er me glade!!! Gystav er i hus att. Jippi!! Åh, som me har sakna han. Han har vore vekke i 5 veker. Og han har vore langt vekke, i kveld har me vore i Haugesund og henta han. Ah, for nokon kjekke menneske som hadde passa på han. Gustav er jo både kastrert og "chippa" så då vart han funnen. Men dei har verkeleg hatt litt av ei detektivhistorie og finne ut av. For chippen som han var merka me fungerte ikkje slik han skulle. Dei fant oss til slutt og det er bra. No er me berre glade. Gustav Sofus held på å finna seg til rette att i den gamle heimen sin. Ja no har han fått enda eit namn. Dei kjekke menneska i Haugesund kalla han Sofus, så da får han heite Gustav Sofus. Ah, no kan drømmen min om å halda på i hagen saman med Gustav gå i oppfyllelse. Dette er ei solskinnshistorie med stor S. Tusen takk for at det finst så flotte menneske i verda.

4 kommentarer:

 1. Oi, så fantastisk hyggelig historie som endte bra! Er glad med deg, 5 uker er lenge og hvis jeg hadde vært deg hadde vel håpet begynt å blekne litt. Dessto sterkere gjensyn! Husker jeg leste et tidligere innlegg da Gustav var forduftet. Ønsker dere en flott vår i hagen!

  SvarSlett
 2. Det var godt !! Hadde vore krise her i heimen om pusen forsvann. Trur han er det høgast elska familiemedlemmet !!

  SvarSlett
 3. Å så fint å få hjem godpusen ,Gustav er vel en herremann som liker og ta seg en tur på egenhånd men han trenger jo ikke å dra så langt.
  Ha en fin helg Marit.

  SvarSlett
 4. Hei! Ingrid Fostermor her, det har vært en opplevelse for meg og dette, og en stor erfaring. Deilig å se at Gustav Sofus nå har kommet hjem til sine. God helg til Gustav Sofus, Hanna og Asbjørn fra oss i Haugesund!

  SvarSlett